Dezvoltatorii atrași de aplicațiile pentru Windows Phone și BlackBerry 10, conform unui studiu ABI Research

1.058 ori
<b>Dezvoltatorii atrași de aplicațiile pentru Windows Phone și BlackBerry 10, conform unui studiu ABI Research</b>Cel mai nou studiu realizat de către ABI Research arată&nbsp;că dezvoltatorii de aplicații pentru mobil sunt atrași de platforme precum Windows Phone și BlackBerry 10 în ultima vreme. Android conduce în &nbsp;topul preferințelor, cu 57%, în...

Cel mai nou studiu realizat de către ABI Research arată că dezvoltatorii de aplicații pentru mobil sunt atrași de platforme precum Windows Phone și BlackBerry 10 în ultima vreme. Android conduce în  topul preferințelor, cu 57%, în vreme ce iOS se află pe locul 2 cu 21% și rețineți că e vorba aici de cota de piață.

în zona tabletelor, lucrurile stau mai bine pentru Apple, cu 62% cota de piață pentru iPad-uri, în vreme ce terminalele Android au 28%. Analistul Aapo Markkanen de la ABI afirma că e loc pe piață și pentru alte platforme, precum Windows Phone și BlackBerry 10 OS. Predicțiile sunt ca până la finalul acestui an să existe pe piața 45 de milioane de modele de telefoane Windows Phone, în vreme ce BlackBerry 10 va fi deja instalat pe aproape 20 de milioane de terminale.

Microsoft ar trebui să aibă și 5.5 milioane de tablete Windows pe care să se bazeze, afirma același specialist. în cazul în care vă întrebați, cifrele menționate mai sus fac referire la terminale folosite activ, adică destinațiile pentru aplicațiile create de către dezvoltatori. BB 10 OS s-a lansat cu 70.000 de aplicații și o comunitate solidă în jurul său, în vreme ce Microsoft a avut numeroase inițiative de atragere a dezvoltatorilor. Vor reuși aceste platforme să atragă mai mulți dezvoltatori pe viitor?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×