Google Pixel şi Pixel XL folosesc software de cameră creat pentru Google Glass iniţial

1.634 ori
<b>Google Pixel şi Pixel XL folosesc software de cameră creat pentru Google Glass iniţial</b>Acum că ne uităm în urma lansarea lui Google Pixel şi Pixel XL a fost cea mai văduvita de spectacol şi artificii din 2016, mai ales pentru telefoane cu camere atât de bune. De aceea detaliile despre terminale continua să apară, chiar şi la mai bine de..

Acum că ne uităm în urma lansarea lui Google Pixel şi Pixel XL a fost cea mai văduvita de spectacol şi artificii din 2016, mai ales pentru telefoane cu camere atât de bune. De aceea detaliile despre terminale continuă să apară, chiar şi la mai bine de 5 luni de la debutul lor. Azi aflăm de exemplu că softul camerei de pe telefoanele Pixel era creat iniţial pentru Google Glass.

Vă reamintesc că Google Pixel se află pe primul loc în ierarhia celor mai bune camere de pe telefoane conform testelor DxOMark, dar şi conform testelor noastre. În ce priveşte software-ul, el pare să vină la pachet cu interfaţa stock clasică Android, dar aparent funcţionalitatea provine de la Gcam, camera lui Google Glass. Gcam ar fi îmbunătăţit fotografia mobilă folosind "fotografiere computaţională", cu aportul Google Research.

Dacă mă întrebaţi pe mine, integrarea acelei secţiuni de proiect pe Pixel e un semn rău pentru Glass, care pare mai anulat ca oricând. Camera de pe Google Glass permitea captura foto şi video în first person, iar unul din meritele sale este şi funcţia HDR+, care a fost inaugurată în 2013, tot cu ajutorul headset-ului respectiv. Ulterior ajungea pe telefoanele Nexus 5 şi Nexus 6.

Pe telefoanele Pixel tehnologia HDR+ devine standard şi trebuie să ştiţi că până şi funcţia Lens Blur îşi trage seva de la acelaşi Gcam. Mai mult decât atât, chiar şi designul modului foto compact de aici are inspiraţie de la Google Glass. Cu headset-ul trecut în rezervă, rămâne de văzut de unde se va mai inspira Google Pixel 2, mai ales că are un predecesor excelent de urmat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×