Funcționalitatea Google Assistant devine accesibilă și din lockscreen pe Pixel 3, fără a rosti "Ok, Google"

1.040 ori
<b>Funcționalitatea Google Assistant devine accesibilă și din lockscreen pe Pixel 3, fără a rosti "Ok, Google"</b>Descoperim la început de săptămână faptul că funcționalitatea Google Assistant este acum accesibilă și din lockscreen pe terminalele Pixel 3 și Pixel 3 XL, asta fără a fi nevoie de rostirea comenzii Ok, Google. Vom putea accesa

O funcționalitate recent descoperită pe terminalele Pixel 3 și Pixel 3 XL este și cea care are de-a face cu accesarea asistentului vocal Google Assistant direct din lockscreen și asta fără a fi nevoie de rostirea comenzii "Ok, Google".

Utilizatorii acestor smartphone-uri vor putea folosi opțiunea Voice Match pentru a accesa detalii despre email-uri, calendar, contacte și remindere chiar și atunci când ecranul este blocat. De asemenea, se poate controla și Google Play Music din lockscreen.

În ciuda implementării acestei funcționalități, posesorii noilor modele vor simți lipsa posibilității de deblocare vocală de pe modelele anterioare Pixel. Acesta va fi în continuare disponibilă pe Pixel 2 și Pixel 2 XL, dar utilizatorii nu primesc noua metodă de control din lockscreen fără rostirea comenzii "Ok, Google".

Apropo de asta, ați prefera să accesați asistentul vocal Google Assistant fără a rosti de fiecare dată "Ok, Google" și a solicita direct comanda dorită?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×