Google Assistant primeşte noi funcţii, anunţate în cadrul GDD Europe; Integrează Google Translate, răspunde la întrebări mai complexe acum

1.149 ori
<b>Google Assistant primeşte noi funcţii, anunţate în cadrul GDD Europe; Integrează Google Translate, răspunde la întrebări mai complexe acum</b>Lupta dintre asistenții virtuali de pe piață devine de astăzi mai aprigă, asta pentru că Google aduce noi funcții pentru soluția proprie numită Google Assistant. În cadrul GDD Europe unde marele G a avut și alte anunțuri de făcut, acest AI a fost

Dacă săptămâna trecută a fost marcată de IFA 2017, această săptămână a adus o serie de conferinţe Google realizate în Europa. E vorba despre evenimentele GDD Europe, iar ziua 2 de discuţii s-a axat pe noile funcţii şi upgrade-uri aduse lui Google Assistant. Detalii avem mai jos, în text şi în clip.

Google Developer Days a dezvăluit faptul că un mod de traducere a fost integrat în asistentul virtual, prin intermediul lui Google Translate. Trebuie doar să spuneţi "OK Google, be my <<limba dorită>> translator". Atunci Assistant va începe să repete tot ce spuneţi voi, dar în limba specificată. Veţi auzi repetat tot ce spuneţi dar veţi şi vedea pe ecran totul tradus.

Traducerea prin asistent nu e nouă, dar implementarea e mai naturală acum. Google a îmbunătăţit şi capacitatea asistentului de a înţelege contextul unor întrebări. Un exemplu dar pe scenă a implicat un angajat Google care îi cerea asistentului să "afişeze imagini cu Thomas". Iniţial afişa imagini cu Thomas The Train, dar apoi inginerul a cerut să i se arate echipa de fotbal Bayern Munchen.

Când a solicitat apoi iar fotografii cu Thomas, au apărut pe ecran imagini cu fotbalistul de la Bayern Thomas Muller. Google Assistant s-a specializat şi la turism, afişând lista de activităţi de la parcurile de distracţii şi cerinţele de înălţime la rollercoaster. Acum ştie să dea numele unui film, doar dacă îi descrieţi ce se întâmplă în el.

Există şi integrare cu Google Lens pentru a afla câte calorii are fiecare aliment spre exemplu. Noutăţile abundă, aşa că vă recomand să urmăriţi tot clipul de mai sus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×