Google Docs oferă acum suport pentru exportarea fişierelor text în format ePub

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 781 ori
<b>Google Docs oferă acum suport pentru exportarea fişierelor text în format ePub</b>Google Docs &icirc;şi continuă evoluţia spre un rival şi mai mare al lui Microsoft Word, primind o nouă funcţie &icirc;n această săptăm&acirc;nă. Astfel, veţi putea acum exporta documente din Docs &icirc;n format ePub. &nbsp; Ele sunt...

Google Docs îşi continuă evoluţia spre un rival şi mai mare al lui Microsoft Word, primind o nouă funcţie în această săptămână. Astfel, veţi putea acum exporta documente din Docs în format ePub.

Ele sunt compatibile cu mai toate terminalele mobile, în special cu e-readere şi cu aplicaţii dedicate de e-reading. Funcţia e utilă mai ales pentru documentele lungi ce sunt mai comod de parcurs în regim de e-reading. ePub-urile sunt mai plăcut de citit decât PDF-urile, care au nevoie de zoom in sau out mereu şi nu sunt chiar excelent formatate. Ele se si incarca greu pe device-urile mai slabe.

Actualizarea e disponibilă acum şi va fi finalizata în câteva zile. Pentru a exporta în format ePub, trebuie să accesaţi File> Download As> Epub Publication. Reţineţi şi că deşi am menţionat mai sus ca formatul acesta e tare popular, terminalele Amazon Kindle nu îl folosesc, ci optează pentru .mobi, de dragul protecţiei de copyright.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×