Google Docs oferă acum suport pentru exportarea fişierelor text în format ePub

861 ori
<b>Google Docs oferă acum suport pentru exportarea fişierelor text în format ePub</b>Google Docs &icirc;şi continuă evoluţia spre un rival şi mai mare al lui Microsoft Word, primind o nouă funcţie &icirc;n această săptăm&acirc;nă. Astfel, veţi putea acum exporta documente din Docs &icirc;n format ePub. &nbsp; Ele sunt...

Google Docs îşi continuă evoluţia spre un rival şi mai mare al lui Microsoft Word, primind o nouă funcţie în această săptămână. Astfel, veţi putea acum exporta documente din Docs în format ePub.

Ele sunt compatibile cu mai toate terminalele mobile, în special cu e-readere şi cu aplicaţii dedicate de e-reading. Funcţia e utilă mai ales pentru documentele lungi ce sunt mai comod de parcurs în regim de e-reading. ePub-urile sunt mai plăcut de citit decât PDF-urile, care au nevoie de zoom in sau out mereu şi nu sunt chiar excelent formatate. Ele se si incarca greu pe device-urile mai slabe.

Actualizarea e disponibilă acum şi va fi finalizata în câteva zile. Pentru a exporta în format ePub, trebuie să accesaţi File> Download As> Epub Publication. Reţineţi şi că deşi am menţionat mai sus ca formatul acesta e tare popular, terminalele Amazon Kindle nu îl folosesc, ci optează pentru .mobi, de dragul protecţiei de copyright.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×