Google prezinta noi elemente de cautare dinamica si Goggles, serviciu de cautare bazat pe imagini

1.351 ori
<b>Google prezinta noi elemente de cautare dinamica si Goggles, serviciu de cautare bazat pe imagini</b>Google a organizat un eveniment oficial ieri, la Computer History Museum, prezentand publicului si presei noile sale functii de cautare si inovatiile in ce priveste cautarea in timp real si cea bazata pe imagini. Ne declaram impresionati de Google...

Google a organizat un eveniment oficial ieri, la Computer History Museum, prezentand publicului si presei noile sale functii de cautare si inovatiile in ce priveste cautarea in timp real si cea bazata pe imagini. Ne declaram impresionati de Google Goggles, pe care il puteti urmari in actiune mai jos:

Goggles este o aplicatie de cautare vizuala, disponibila pe terminalele Android si care permite cautarea obiectelor folosind imagini in locul cuvintelor. Imaginile sunt obtinute cu ajutorul camerei telefonului, care va servi drept "ochi" pentru utilizator, conectandu-se la baze de date si oferind apoi toate informatiile posibile despre obiectul fotografiat.

La ora actuala, Goggles poate identifica monumente, opere de arta si produse cu ajutorul unei tehnologii numite "computer vision". Aceasta aloca fiecarui obiect o "semnatura digitala", comparata apoi cu semnaturile din bazele de date Google. Gigantul motoarelor de cautare a prezentat si un upgrade al serviciului sau principal, care va afisa nu doar linkuri, ci si update-uri live de pe Twitter, FriendFeed sau alte astfel de site-uri populare, dar si titluri ale stirilor de pe bloguri si din publicatii online.

Inovatia poarta numele de "cautare in timp real", permitand utilizatorului sa descopere ce se intampla ACUM, chiar si cu ajutorul lui Twitter. Va exista si o sectiune de "subiecte fierbinti" in Google Trends, pentru a arata cele mai populare subiecte publicate pe web de catre utilizatori in timp real.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×