Elephone prezintă primul său telefon cu o cameră duală periscop; Iată-l în acţiune (Video)

Autor:  | Publicat în:  Elephone 861 ori
<b>Elephone prezintă primul său telefon cu o cameră duală periscop; Iată-l în acţiune (Video)</b>După ce anterior Vivo ne lăsa cu gura căscată odată cu lansarea smartphone-ului NEX ce beneficia de o cameră foto selfie periscop, iată că acum tehnologia ajunge și pe mâinile producătorilor mai mici precum Elephone care pregătesc

Elephone pare a se fi inspirat serios de la Vivo NEX, cu cel mai nou telefon pe care îl pregăteşte. A postat pe contul de Twitter al celor de la Gizmochina un teaser cu acest telefon care nu are încă un nume, dar care are o cameră duală frontală sub formă de periscop.

Elephone

Elephone începea cu teaserele şi aluziile la un nou telefon pe care îl are în lucru de câteva săptămâni. Spatele său găzduieşte o cameră duală şi un scanner de amprente, iar sus găsim un mecanism glisant care scoate la iveală încă o cameră duală. Ni se promite un screen to body ratio de până la 95%, iar Elephone a confimat prezența suportului pentru încărcare wireless şi a unei cantităţi de RAM generoase.

Elephone

Se discută şi despre scanner de amprente integrat în ecran, dar având în vedere randările cu senzor în spate, nu cred că stă în picioare teoria. Văd că avem un ecran cu muchii foarte înguste, fără breton, dar cu o "buză" inferioară destul de proeminentă. Nu m-ar mira să vedem un MediaTek Helio P60 la interior, 4 sau 6 GB RAM şi camere de 12 MP + 5 MP. Să sperăm că mecanismul glisant nu e aşa vulnerabil precum cel de la Vivo NEX.

Clipul îl puteți vedea aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×