Iată cum ar putea arăta Google Pixel XL 2, într-un concept mai colorat de această dată (Video)

1.266 ori
<b>Iată cum ar putea arăta Google Pixel XL 2, într-un concept mai colorat de această dată (Video)</b>Pe lângă Benjamin Geskin şi Martin Hajek, mai există un designer ale cărui concepte ne aprind imaginaţia. Numele său de scena este Concept Creator şi şi-a pus la treabă talentul, inspirat de cele mai noi scăpări legate de telefoanele Google Pixel de..

Pe lângă Benjamin Geskin şi Martin Hajek, mai există un designer ale cărui concepte ne aprind imaginaţia. Numele său de scena este Concept Creator şi şi-a pus la treabă talentul, inspirat de cele mai noi scăpări legate de telefoanele Google Pixel de generaţie a doua. Ce a ieşit vedeţi mai jos.

De această dată Google Pixel XL 2 este mai colorat, primind şi o variantă pe roşu şi negru, dar şi una pe albastru-verzui. Mi se pare interesant că designerul a amplasat o cameră singulară în spate şi nu una duala, cum am mai văzut la precedentele randări. A se remarca ecranul edge to edge cu colţuri curbate, care ar putea fi furnizat de către LG Display, chiar dacă HTC produce terminalul, din câte am înţeles.

Camera ar folosi o tehnologie nouă, numită "Super Motion" şi păstrează un senzor de 12 MP. Cât despre design în sine, avem un corp metalic aici şi nu e foarte clar dacă porţiunea camerei, cea neagră/albastră este acoperită cu sticlă sau tot metal. Sunt şanse să fie sticlă, după modelul predecesorului, iar clipul indica acea zona drept glossy. Scannerul de amprente e acum sub acea porţiune.

Randările par foarte realiste şi personal apreciez cel mai mult nuanţă de albastru-verde, pe care alţi producători de telefoane nu au mai abordat-o.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×