Google oferă acum suport pentru sincronizarea datelor unei aplicații Android; Salvari de jocuri incluse!

Autor:  | Publicat în:  Android 3.431 ori
<b>Google oferă acum suport pentru sincronizarea datelor unei aplicații Android; Salvari de jocuri incluse!</b>Nu v-ați dorit vreodată să nu fie nevoie să rejucați Angry Birds Star Wars pe fiecare nou terminal Android pe care puneți mâna? Ei bine, acum puteți păstra salvările și nu doar atât, ci și datele altor aplicații, prin intermediul funcției...

Nu v-ați dorit vreodată să nu fie nevoie să rejucați Angry Birds Star Wars pe fiecare nou terminal Android pe care puneți mâna? Ei bine, acum puteți păstra salvările și nu doar atât, ci și datele altor aplicații, prin intermediul funcției de sincronizare pe care Google a asociat-o lui Play Store.

Google I/O începe astăzi și va aduce multe surprize din partea Google, iar această funcție este doar una dintre ele. Un nou Google Play Store este în funcțiune, după cum probabil vedeți și voi pe terminalele voastre și pe lângă un nou design (implementat luna trecută) primim și câteva modificări de structură. Spre exemplu, observați că avem un layout bazat pe 6 butoane, culori mai vii, iar cei care se întreabă ce versiune vedem aici trebuie să afle că e vorba despre 4.1.6, pe care o descărcați de aici.

Google va sincroniza și salva datele legate de aplicațiile voastre în cloud și asta înseamnă că puteți păstra documente pe jumătate editate, notițe, fotografii editate cu diferite softuri, salvari de jocuri și alte asemenea date, chiar dacă schimbați telefonul sau tableta Android. Mă aștept și că Google Play Games, serviciu de gaming care debutează azi să aibă parte de sincronizare!

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×