Google Phone versiunea 17 adăugă faimoasele "chat heads" plutitoare, plus suport RTT

1.328 ori
<b>Google Phone versiunea 17 adăugă faimoasele "chat heads" plutitoare, plus suport RTT</b>Odată cu trecerea la versiunea 17, aplicația Google Phone aduce la pachet faimoasele Chat Heads, iconițe similare cu cele din Facebook Messenger care ne vor permite apelarea rapidă a unui contact. Practic contactul va pluti pe ecranul nostru

Aplicaţia Google Phone e pe cale primească o actualizare, anticipată prin disecţia APK-ului şi funcţiilor de către Android Police. Una dintre principalele noutăţi este "Cheat Heads", acel widget plutitor care afişează fotografia contactului cu care vorbiţi. Avem şi alte funcţii menţionate mai jos.

Google Phone 17

În plus, este integrat şi protocolul Real Time Text în aplicaţie. Revenind totuşi la Chat Heads cele plutitoare, aflaţi că Google a făcut multiple teste şi experimente cu widget-uri plutitoare în ultima vreme, imitând ceea ce Facebook oferă prin Messenger. Versiunea 17 aduce aceste Chat Heads pe care le vedeţi şi în capturile atașate articolului.

Google Phone 17

Sistemul funcţionează astfel: dacă părăsiţi fereastra de apelare se declanşează acel widget, care rămâne vizibil şi suprapus altor aplicaţii şi jocuri chiar. Îl puteţi poziţiona oriunde pe ecran şi dacă îl apăsaţi se deschide un meniu cu opţiuni, precum Mute, trecere pe speaker sau închiderea apelului, plus revenire la full screen. Îl puteţi şi muta cu drag and drop în zona inferioară a ecranului pentru a închide apelul, cam aşa cum îl închidem şi pe AVI pe telefoanele Allview.

Legat de cealaltă funcţie, are legătură cu TTY, care e o funcţionalitate de a transmite text peste un apel vocal live, util pentru cei cu probleme, dizabilităţi şi handicapuri. TTY a fost gândit pentru liniile fixe, iar urmaşul său este RTT, adică Real Time Text. Practic fiecare literă pe care o scrieţi e transmisă instant către persoana cu care purtaţi convorbirea.

Google pregăteşte aşa ceva pentru Google Phone mai nou. Curioşii pot găsi APK-ul aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×