Un truc al hoţilor de telefoane, manevra "ciocnirea" prinsă de camere la Cluj; Nu ţineţi telefonul la vedere!

1.818 ori
<b>Un truc al hoţilor de telefoane, manevra "ciocnirea" prinsă de camere la Cluj; Nu ţineţi telefonul la vedere!</b>De curând în Cluj a fost filmată o tehnică de furt a telefoanelor mobile, aceasta fiind una dintre numeroasele practici pe care hoții le au în portofoliu. Cea de față se numește manevra "ciocnirea" și implică furtul dispozitivului mobil pe care

O tehnică de furt a telefoanelor mobile a fost filmată recent la Cluj, acolo unde unei femei i-a fost furat telefonul în faţa camerelor de supraveghere, în plină zi. Mai jos aveţi filmarea cu întreaga întâmplare, pentru a vedea cum vă feriţi de manevra "ciocnirea".

Totul s-a întâmplat în centrul oraşului Cluj-Napoca, iar victima a fost o femeie care îşi plimba copilul cu căruciorul. Femeia îşi plimba copilul liniştită când un grup de hoţi a început imediat să acţioneze. Doi dintre bărbaţi au rămas în spate ca iscoade să nu vadă cineva momentul, iar "capul" şi-a acoperit mâna cu un tricou şi s-a prefacut că se ciocneşte cu doamna respectivă.

Ciocnirea a coincis cu extragerea telefonului din buzunarul din spatele blugilor tinerei. Femeia s-a speriat de impactul cu bărbatul cel solid şi a uitat să îşi concentreze atenţia pe telefonul din buzunarul din spate. Evident poliţia îi caută acum pe infractori. În 2015 aflam de pe Reddit România ce soluţii avem pentru furtul de telefoane şi cum îl evităm. E clar faptul că o idee foarte bună e să nu îl ţii foarte la vedere şi tot o idee bună este eviţi zonele rău famate seara sau dacă tot ai drum pe acolo măcar nu o face cu telefonul în mână, în vreme ce stai pe Whatsapp.

Colegul Alex are o păţanie din copilărie aici, cu un furt de telefon, un fel de "worst case scenario", pe care sper să nu îl păţiţi. Ceea ce vedem în acest clip e nimic pe lângă inventivitatea românească, pentru că un bărbat a furat 53 de telefoane în timpul unui concert în UK... Şi nu uitaţi niciodată de Find My Phone şi parolă/amprentă pentru blocarea de ecran.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×