Aplicaţiile Google Play primesc noi iconuri, cu un nou look

1.212 ori
<b>Aplicaţiile Google Play primesc noi iconuri, cu un nou look</b>E imposibil să nu fi luat contact cu aplicaţiile din suita Google Play, dacă aţi pus m&acirc;na pe un telefon Android. Aceste aplicaţii ne oferă acces la conţinuturi variate, de la jocuri şi filme, la muzică şi reviste digitale. Azi, aceste...

E imposibil să nu fi luat contact cu aplicaţiile din suita Google Play, dacă aţi pus mâna pe un telefon Android. Aceste aplicaţii ne oferă acces la conţinuturi variate, de la jocuri şi filme, la muzică şi reviste digitale. Azi, aceste servicii primesc un nou look.

E vorba de iconurile pe care le vedeţi mai sus, care au primit un design complet nou, parcă în aceeaşi linie cu logo-ul proaspat Google, cel lansat în urmă cu câteva luni. Rollout-ul acestei abordări iconografice va fi treptat, urmând să ajungă pe toate terminalele în următoarele săptămâni. Remarcăm că identitatea vizuală a acestor aplicaţii e acum bazată pe un triunghi ca simbol central.

Triunghiul este în forma unui buton "Play", dar nu vom intra în detalii de design aici. Culorile parcă sunt mai închise acum şi iconurile par mai compacte. Cum o actualizare nu vine niciodată singură, aşteptaţi-vă şi la schimbări de interfaţă, funcţionalitate şi poate şi noi conţinuturi incluse.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×