Nova Launcher este actualizat la versiunea 3.0, vine cu suport pentru comanda "Ok, Google" și multe altele

1.389 ori
<b>Nova Launcher este actualizat la versiunea 3.0, vine cu suport pentru comanda "Ok, Google" și multe altele</b>Unul dintre cele mai populare launchere de pe Android, Nova Launcher a primit astăzi o actualizare care îl duce la versiunea 3.0. Avem parte de numeroase funcții pe acest launcher third party, printre care se numără și suportul pentru recunoașterea...

Unul dintre cele mai populare launchere de pe Android, Nova Launcher a primit astăzi o actualizare care îl duce la versiunea 3.0. Avem parte de numeroase funcții pe acest launcher third party, printre care se numără și suportul pentru recunoașterea vocală Google.

Asta înseamnă că dacă vrem să deschidem căutarea Google Search putem să spunem doar "Ok, Google" și va fi de ajuns. Nova Launcher 3.0 vine și cu poziționare subgrid, ceea ce înseamnă că suportă repozitionarea de itemuri că iconuri sau foldere chiar si in zone mai incomode pe ecran. Putem customiza și lookul widgeturilor și poziționa widgeturi 1x1 sau 4x1 pe dockul Nova. în plus, nouă versiune e acum mai stabilă și mai fluidă decât înainte.

Utilizarea memoriei a scăzut și au dispărut și crashurile de până acum. Changelogul mentineaza și iconuri de calendar dinamice, opțiuni de culoare pentru iconuri și fundaluri de foldere, Backup/Restore cu Kitkat Documents Provider și în general opțiuni de customizare la nivel estetic. îl descărcați pe noul Nova Launcher de aici, din Play Store, complet gratuit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×