Huawei ar fi fost prima opțiune a celor de la Google pentru dezvoltarea terminalelor Pixel; iată motivul pentru care acordul a picat!

1.528 ori
<b>Huawei ar fi fost prima opțiune a celor de la Google pentru dezvoltarea terminalelor Pixel; iată motivul pentru care acordul a picat!</b>Încă din această primăvară în mediul online circula și zvonul potrivit căruia Huawei ar fi fost compania aleasă de către Google pentru dezvoltarea noilor smartphone-uri Nexus din acest an. Ulterior, s-a optat pentru denumirea Pixel, iar astăzi cu doar

Încă din primăvara acestui an în mediul online și-au făcut apariția și numeroase zvonuri care indicau faptul că Huawei a fost ales drept partener al celor de la Google pentru dezvoltarea noilor modele Nexus. Pe măsură ce timpul a trecut am aflat că marele G a optat într-un final pentru HTC, și pentru utilizarea numelui Pixel pentru dispozitivele ce urmează a fi lansate oficial chiar în această seară de la ora 19:00 (ora României).

Descoperim totuși motivul pentru care acordul cu Huawei a picat, și care a dus la noul parteneriat cu HTC. Ei bine, totul are de-a face cu decizia celor de la Google de a renunța la branding-ul telefoanelor cu numele companiei producătoare - o decizie ce nu a fost pe placul chinezilor. Întreaga afacere a căzut ulterior, și în peisaj au apărut taiwanezii de la HTC care s-au conformat regulilor impuse de Google.

Huawei ar fi dorit ca numele companiei să fie prezent pe aceste dispozitive cu scopul de a obține și un plus de popularitate din întregul parteneriat încheiat cu Google. Cum acest lucru nu a fost posibil, iată că acum ne vom mulțumi cu două terminale create de către HTC - modele ce la prima vedere nu par deloc inspirate din punct de vedere al design-ului.

Nu putem să nu ne întrebăm cum ar fi arătat Pixel și Pixel XL în viziunea celor de la Huawei..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×