Huawei ar fi fost prima opțiune a celor de la Google pentru dezvoltarea terminalelor Pixel; iată motivul pentru care acordul a picat!

Autor:  | Publicat în:  Huawei  Google 1.498 ori
<b>Huawei ar fi fost prima opțiune a celor de la Google pentru dezvoltarea terminalelor Pixel; iată motivul pentru care acordul a picat!</b>Încă din această primăvară în mediul online circula și zvonul potrivit căruia Huawei ar fi fost compania aleasă de către Google pentru dezvoltarea noilor smartphone-uri Nexus din acest an. Ulterior, s-a optat pentru denumirea Pixel, iar astăzi cu doar

Încă din primăvara acestui an în mediul online și-au făcut apariția și numeroase zvonuri care indicau faptul că Huawei a fost ales drept partener al celor de la Google pentru dezvoltarea noilor modele Nexus. Pe măsură ce timpul a trecut am aflat că marele G a optat într-un final pentru HTC, și pentru utilizarea numelui Pixel pentru dispozitivele ce urmează a fi lansate oficial chiar în această seară de la ora 19:00 (ora României).

Descoperim totuși motivul pentru care acordul cu Huawei a picat, și care a dus la noul parteneriat cu HTC. Ei bine, totul are de-a face cu decizia celor de la Google de a renunța la branding-ul telefoanelor cu numele companiei producătoare - o decizie ce nu a fost pe placul chinezilor. Întreaga afacere a căzut ulterior, și în peisaj au apărut taiwanezii de la HTC care s-au conformat regulilor impuse de Google.

Huawei ar fi dorit ca numele companiei să fie prezent pe aceste dispozitive cu scopul de a obține și un plus de popularitate din întregul parteneriat încheiat cu Google. Cum acest lucru nu a fost posibil, iată că acum ne vom mulțumi cu două terminale create de către HTC - modele ce la prima vedere nu par deloc inspirate din punct de vedere al design-ului.

Nu putem să nu ne întrebăm cum ar fi arătat Pixel și Pixel XL în viziunea celor de la Huawei..

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×