Hangouts 8.0 permite acum captura video de până la 1 minut şi partajarea sa

685 ori
<b>Hangouts 8.0 permite acum captura video de până la 1 minut şi partajarea sa</b>"Curăţenia de primăvară" implica la Google o serie de actualizări pentru aplicaţiile sale de baza pentru mobile si tablete, printre care se numără şi Hangouts. Softul a ajuns la versiunea 8.0, care primeşte suport pentru captura video de...

"Curăţenia de primăvară" implica la Google o serie de actualizări pentru aplicaţiile sale de baza pentru mobile si tablete, printre care se numără şi Hangouts. Softul a ajuns la versiunea 8.0, care primeşte suport pentru captura video de până la 1 minut lungime.

Problema e că e vorba doar de varianta de iOS a aplicaţiei şi ni se pare bizar să vedem o funcţionalitate nouă a unei aplicaţii Google sosind pe altă platforma decât Android. Avantajul lui Hangouts 8.0 pe iOS e şi că interfaţa de pe tablete e adaptată mai bine la ecranele mari decât pe Android. Funcţii de genul capturii video mai lungi existau deja pe rivalul Whatsapp de ceva vreme, deci nu putem spune că suntem prea impresionaţi.

Noua versiune mai aduce şi bug fix-uri şi suport pentru Google for Work - Mobile Management. Vă reamintesc că până acum se puteau înregistra şi partaja doar scurte clipuri de 10 secunde prin Hangouts. Aşteptam acum şi o variantă Android, care nu ar trebui să întârzie mai mult de o săptămână sau două. Cei cu iOS găsesc Hangouts 8.0 aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×