Primele fotografii realizate cu Sony Odin descoperite; Ne apropiem de lansarea smartphone-ului 1080p Xperia?

992 ori
<b>Primele fotografii realizate cu Sony Odin descoperite; Ne apropiem de lansarea smartphone-ului 1080p Xperia?</b>în ultima vreme am aflat tot mai multe detalii despre telefoanele cu Android și ecrane 1080p de la Sony, purtând nume de cod Odin și Yuga. La un moment dat partea că acestea sunt unul și același device, Yuga fiind versiunea japoneză a lui Odin. Ei...

în ultima vreme am aflat tot mai multe detalii despre telefoanele cu Android și ecrane 1080p de la Sony, purtând nume de cod Odin și Yuga. La un moment dat partea că acestea sunt unul și același device, Yuga fiind versiunea japoneză a lui Odin. Ei bine astăzi vedem și două fotografii realizate, din câte se pare cu camera lui Sony Odin.

Cu ceva timp în urma văzusem și primele benchmark-uri care aminteau de Sony Odin, iar acest model era asociat cu 3 nume de cod: C6502, C6503 și C6506, probabil diferite versiuni pentru diferiți operatori din toată lumea. Două dintre aceste nume de cod apar și în EXIF-urile fotografiilor din acest articol. Prima ne indică faptul că a fost realizată cu un Sony C6503 și fiind atât de decupata nu ne permite să ne facem o idee clară cu privire la claritatea și calitatea imaginii.

A doua fotografie este realizată cu Sony C6502, dar a fost între timp scoasă de pe Picasa. De remarcat faptul că imaginea fusese descoperită într-un folder cu numele SEMC, semn că e realizată intern la Sony și că nu ar fi trebuit să fie publicată vreodată. Ne așteptam ca Sony să ne impresioneze la capitolul camera și ecran, când vine vorba de noile sale modele Xperia, mai ales după ce ultimul flagship, Xperia S a fost o ușoară dezamăgire.

Primele fotografii realizate cu Sony Odin

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×