Samsung Galaxy Note 8 primeşte Android 9 Pie + One UI în varianta beta

2.063 ori
<b>Samsung Galaxy Note 8 primeşte Android 9 Pie + One UI în varianta beta</b>După ce am aflat că există utilizatori de Galaxy Note 9 în Dubai care au început să primească Android 9.0 Pie şi One UI în varianta finală, iată că şi Note 8 se pregăteşte de noul software. Deocamdată acesta a sosit în faza beta pe device

După ce am aflat că există utilizatori de Galaxy Note 9 în Dubai care au început să primească Android 9.0 Pie şi One UI în varianta finală, iată că şi Note 8 se pregăteşte de noul software. Deocamdată acesta a sosit în faza beta pe device, dar la nivel oficial totuşi.

Build-urile beta de One UI pentru Note 8 apăruseră pe serverul Samsung de ceva vreme, deci era doar o chestiune de timp. Faptul că beta-ul a început pe Note 8 le dă speranţe şi celor care au telefoane Samsung Galaxy S8. Şi acelea au apărut pe serverele Samsung recent. Sud-coreenii au deschis înregistrarea la beta One UI pentru posesorii de terminale Note 8.

Galaxy Note 8

Până acum programele de testarea erau limitate doar la flagshipuri Galaxy S, deci este o veste bună această deschidere a companiei. Vestea a venit chiar din aplicaţia Samsung Members, care a promis posesorilor de Note 8 că vor putea încerca One UI mai devreme decât alţi utilizatori. Până acum a fost confirmat acest program în Coreea de Sud şi India. Varianta de firmware vine OTA şi este N950FXXU5ZSA5 în acest caz.

One UI aduce un nou look şi o nouă abordare pentru interfaţa Samsung aplicată peste Android. Include mai multe fundaluri negre, noi gesturi de navigare, o mutare a conţinutului sus şi a mecanismelor de navigare jos, thumbnailuri mai mari, auto optimizare pentru memorie şi stocare şi Adaptive Battery.

Vor mai trece totuşi câteva luni până ce varianta finală vine pe Note 8 şi Galaxy S8.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×