O nouă machetă scoate la iveală dimensiunile phablet-ului Apple; acesta s-ar putea numi iPhone 6s

Autor:  | Publicat în:  Apple 798 ori
<b>O nouă machetă scoate la iveală dimensiunile phablet-ului Apple; acesta s-ar putea numi iPhone 6s</b>După cum bine știm, anul acesta cei de la Apple vor introduce pe piață două noi modele iPhone, modele ce vor dispune de display-uri de mari dimensiuni. în timp ce varianta standard iPhone 6 va integra un panou de 4.7 inch, se așteaptă ca modelul...

După cum bine știm, anul acesta cei de la Apple vor introduce pe piață două noi modele iPhone, modele ce vor dispune de display-uri de mari dimensiuni. în timp ce varianta standard iPhone 6 va integra un panou de 4.7 inch, se așteaptă ca modelul de tip phablet să aducă un display cu diagonala de 5.5 inch.

Acesta ar putea fi numit iPhone 6s, iar după cum putem observa în imaginea de mai sus, terminalul va fi unul cu adevărat uriaș chiar și în comparație cu modelul de 4.7 inch. De asemenea, phablet-ul iPhone 6s va fi mai mare chiar și decât Galaxy Note 3, device care reușește să măsoare doar 151 mm în lungime în comparație cu cei 157 mm ai lui iPhone 6s.

Apple iPhone 6s

Cu toate acestea, phablet-ul Apple va reuși să aducă o grosime mult mai scazută, în acest caz fiind sugerată o talie de doar 7 mm. Rămâne să așteptăm lansarea oficială a acestui produs pentru a ne asigura că dimensiunile scăpate pe web sunt într-adevăr cele reale.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×