Music Now, unul dintre cele mai apreciate playere muzicale pe Windows Phone disponibil acum În versiunea 5.0

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 647 ori
<b>Music Now, unul dintre cele mai apreciate playere muzicale pe Windows Phone disponibil acum În versiunea 5.0</b>Music Now este acum disponibil în versiunea 5.0 în Windows Phone Store și ne interesează în mod deosebit această veste deoarece acesta este unul dintre cele mai apreciate playere de pe această platformă. &nbsp; &nbsp; &nbsp; Aplicația a dobândit...

Music Now este acum disponibil în versiunea 5.0 în Windows Phone Store și ne interesează în mod deosebit această veste deoarece acesta este unul dintre cele mai apreciate playere de pe această platformă.  

 
Aplicația a dobândit popularitatea sa datorită unei interfate arătoase și a ușurinței de utilizare. Trebuie doar să apăsați pe ecran o data pentru a da play sau a face pauză, sau să faceți swipe în dreaptă/stânga pentru a schimbă melodiile. Veți putea posta pe Twitter sau Facebook melodia ascultată făcând swipe în jos.  
 
Scopul aplicației este ca ea să fie ușor de utilizat la volan, sau în timpul joggingului de exemplu, datorită interfatei intuitive. Puteți face și swipe cu două degete pentru a activa modul shuffle și puteți organiza muzică după artist, album sau individual. Playerul vine cu coperte arătoase pentru albumele muzicale, suport pentru utilizare în lanscape și acces ușor la Nokia Music Mixes.  
 
Puteți descărca nouă versiune aici.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×