Navigare GPS gratuită cu o aplicație interesantă din Play Store: Skobbler GPS Navigation & Maps Light

13.264 ori
<b>Navigare GPS gratuită cu o aplicație interesantă din Play Store: Skobbler GPS Navigation & Maps Light</b>Skobbler propune o aplicație gratuită de navigare în Play Store: GPS Navigation & Maps. Aceasta este gratuită în versiunea Light, dar are câteva funcții binevenite pentru un asemenea software. &nbsp; Compatibilă cu terminalele cu Android 2.3.3 sau...

Skobbler propune o aplicație gratuită de navigare în Play Store: GPS Navigation & Maps. Aceasta este gratuită în versiunea Light, dar are câteva funcții binevenite pentru un asemenea software.

Compatibilă cu terminalele cu Android 2.3.3 sau versiuni ulterioare, aplicația ocupa 30 MB și include navigare turn by turn cu ghidare vocală. Navigarea este atât rutieră, cât și pietonala și include și avertizări pentru depășirea vitezei, diferite semne de circulație și vizualizare 3D a hărților. Puteți vizualiza hărțile offline și online, iar online întreaga hartă a lumii este disponibilă oricând.

Skobbler Navigation

Puteți descărca offline în jur de 1000 de puncte de reper (orașe, tari, hărți stradale la pachet). După 14 zile de utilizare gratuită a aplicației veți primi opțiunea să treceți la varianta full, care oferă mai multe funcții offline. Rețineți și că dacă alegeți să nu treceți la varianta full veți putea continua să folosiți aplicația că o hartă dar nu și cu navigare. Descărcați aplicația de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×