Pushbullet disponibil acum pe Mac, iOS și primește și suport pentru tandemul Safari-aplicatie Android

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 515 ori
<b>Pushbullet disponibil acum pe Mac, iOS și primește și suport pentru tandemul Safari-aplicatie Android</b>Pushbullet este o aplicație utilă, care vă oferă posibilitatea de a vedea apeluri, SMS-uri sau mesaje de pe Whatsapp pe care le aveți pe telefon direct pe PC-ul vostru. Softul va permite și să trimiteți fișiere de pe computer pe telefon cu un...

Pushbullet este o aplicație utilă, care vă oferă posibilitatea de a vedea apeluri, SMS-uri sau mesaje de pe Whatsapp pe care le aveți pe telefon direct pe PC-ul vostru. Softul va permite și să trimiteți fișiere de pe computer pe telefon cu un singur click, iar azi aflăm că Pushbullet a ajuns și pe Mac și iOS.

Cu puțin timp în urma aplicația primea o actualizare pe Android, care îi aducea Material Design. Luna trecută, versiunea Windows a primit o actualizare care ușura trimiterea mesajelor text. Odată cu sosirea lui Pushbullet în noua versiune pentru Mac și iOS, veți putea asocia și un device Android cu un Mac, iPhone sau Safari. Inițial Pushbullet se lansase doar pe Android, deci acum face trecerea și către ecosistemul Apple.

Pushbullet disponibil acum pe Mac, iOS și primește și suport pentru tandemul Safari-aplicatie Android

Veți putea partaja fotografii și trimite fișiere fără să părăsiți o aplicație. Aflați și că Pushbullet funcționează pe iPad și iPhone, permițând partajarea de linkuri sau fișiere folosind extensia share sau funcția Universal Copy & Paste. Aplicația de pe Mac oferă mirroring pentru notificările de pe terminalele iOS, drag and drop pentru fișiere și vizualizarea de notificări.

Pushbullet disponibil acum pe Mac, iOS și primește și suport pentru tandemul Safari-aplicatie Android

Aplicatia are și o extensie pentru Safari, cu posibilitatea de a trimite orice link către terminalele Android. Găsiți aplicația de Mac aici, cea de iOS aici și cea de Android aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×