LG G2 Pro primește actualizarea la Android 5.0 Lollipop În Coreea de Sud

1.041 ori
<b>LG G2 Pro primește actualizarea la Android 5.0 Lollipop În Coreea de Sud</b>După ce în luna decembrie 2014, update-ul la Android 5.0 Lollipop pentru modelul LG G3 era distribuit pe piața europeană, iată că acum apar și primele detalii despre actualizarea pregătită pentru phablet-ul LG G2 Pro. Device-ul în cauză a...

După ce în luna decembrie 2014, update-ul la Android 5.0 Lollipop pentru modelul LG G3 era distribuit pe piața europeană, iată că acum apar și primele detalii despre actualizarea pregătită pentru phablet-ul LG G2 Pro. Device-ul în cauză a început să primească de curând pachetul software în Coreea de Sud.

Aflăm că update-ul sosește pe cale oficială pe toate cele trei versiuni coreene denumite LG-F350S, LG-F350K și LG-F35L. După cum bine știți, phablet-ul LG G2 Pro sosește cu un display Full HD de 5.9 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu OIS+.

De asemenea, avem la dispoziție și o baterie de înaltă capacitate, mai precis o unitate de 3.200 mAh. Ținând cont de faptul că update-ul la Android 5.0 Lollipop a început a fi distribuit în Coreea de Sud, este de așteptat că acesta să sosească cât de curând și în alte regiuni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×