LG G2 Pro primește actualizarea la Android 5.0 Lollipop În Coreea de Sud

Autor:  | Publicat în:  LG 919 ori
<b>LG G2 Pro primește actualizarea la Android 5.0 Lollipop În Coreea de Sud</b>După ce în luna decembrie 2014, update-ul la Android 5.0 Lollipop pentru modelul LG G3 era distribuit pe piața europeană, iată că acum apar și primele detalii despre actualizarea pregătită pentru phablet-ul LG G2 Pro. Device-ul în cauză a...

După ce în luna decembrie 2014, update-ul la Android 5.0 Lollipop pentru modelul LG G3 era distribuit pe piața europeană, iată că acum apar și primele detalii despre actualizarea pregătită pentru phablet-ul LG G2 Pro. Device-ul în cauză a început să primească de curând pachetul software în Coreea de Sud.

Aflăm că update-ul sosește pe cale oficială pe toate cele trei versiuni coreene denumite LG-F350S, LG-F350K și LG-F35L. După cum bine știți, phablet-ul LG G2 Pro sosește cu un display Full HD de 5.9 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu OIS+.

De asemenea, avem la dispoziție și o baterie de înaltă capacitate, mai precis o unitate de 3.200 mAh. Ținând cont de faptul că update-ul la Android 5.0 Lollipop a început a fi distribuit în Coreea de Sud, este de așteptat că acesta să sosească cât de curând și în alte regiuni.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×