Quickpic gallery, o alternativă pentru aplicaţia de galerie standard

2.120 ori
<b>Quickpic gallery, o alternativă pentru aplicaţia de galerie standard</b>Majoritatea aplicaţiilor de vizualizare şi sortare a fişierelor foto si video fac de obicei acelaşi lucru, acela de a vizualiza fotografiile şi de a reda clipurile video de pe dispozitiv. Probabil că mulţi dintre voi folosiţi aplicaţia de galerie...

Majoritatea aplicaţiilor de vizualizare şi sortare a fişierelor foto si video fac de obicei acelaşi lucru, acela de a vizualiza fotografiile şi de a reda clipurile video de pe dispozitiv. Probabil că mulţi dintre voi folosiţi aplicaţia de galerie pusă la dispoziţie de producătorul device-ului vostru sau una de pe Google Play. Ei bine, aplicaţia de galerie propusă de mine face ca lucrurile simple să fie si mai simple şi în plus aduce unele funcţii interesante la pachet.

Aplicaţia se numeşte Quickpic, este gratuită şi nu are reclame. Are o interfaţă simplă şi curată care integrează funcţii diverse de sortare a fotografiilor şi a clipurilor video precum şi majoritatea serviciilor de găzduire în cloud a fotografiilor. În rândurile ce urmează o să enumăr câteva funcţii ale acestei aplicaţii, funcţii care pe mine m-au făcut să utilizez această aplicaţie în ultimii 3 ani pe toate dispozitivele cu Android.

Integrarea serviciilor cloud:Nu mai este nevoie să instalaţi aplicatia fiecărui serviciu în parte. Aplicaţia QuickPic reuneşte principalele servicii de găzduire a fotografiilor în cloud: Flickr, Picasa, Dropbox, Google Drive, Box, Amazon, 500px. Deasemeni, aplicaţia poate accesa si pozele din cloud-ul personal prin serviciile Samba sau OwnCloud.

Wi-Fi Transfer:Aplicaţia poate transfera fisiere foto si video prin intermediul retelei Wi-Fi între două device-uri. Singurele condiţii sunt ca ambele device-uri să fie conectate la aceaşi reţea Wi-Fi şi pe dispozitivul care primeşte să fie deschisă aplicaţia QuickPic în modul transfer fisiere. Viteza maximă de transfer pe care am obţinut-o a fost de 1-1,2 mb/s.

Transfer wi-fi Quickpic

Player video integrat:Aplicaţia include şi un player video. Nu include toate funcţiile disponibile în MX Player (subtitrare, decodare software/hardware, redare din flux web). Include în schimb gesturile de derulare a clipului sau de ajustare a volumului prin glisare stânga-dreapta sau sus-jos în cazul volumului. Spre deosebire de MX Player, aici nu avem reclame.

1000 de GB de stocare oferită gratuit:În cazul în care nu îţi ajung serviciile de cloud integrate, aplicaţia oferă şi ea la rândul ei stocare. Tot ce trebuie să faci pentru a primi cei 1000 de GB promişi este să te înregistrezi şi să trimiţi codul generat unui prieten, ambii beneficiaţi de câte 1000 de GB. N-am testat calitatea acestui serviciu şi nu pot da detalii despre viteza de încărcare dar nu puteam să trec peste această funcţiea a aplicaţiei fără să o menţionez.

Quickpic cloud 1000 GB Gratis

Funcţie de editare foto:Aplicaţia are un editor foto integrat care are opţiuni de reducere a rezoluţiei şi de decupare a pozei. Tot aici întâlnim şi funcţiile de rotire a imaginii sau de flip orizontal sau vertical. Tool de desenare peste imagine nu include acest editor din păcate însă funcţiile de reducere a rezoluţiei sau de decupare mi-au fost utile.

Editor foto quickpic

În încheiere vreau sa spun că apk-ul ocupă puţin peste 2 MB, uimitor de puţin pentru câte funcţii are. Stă foarte bine şi cu restul resurselor ocupate, este testată de mine pe device-uri single-core cu Android 2.3 şi 256 MB de RAM. O recomand.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×