Android M primeşte primul password manager pe bază de scanare de amprentă: Dashlane

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 1.048 ori
<b>Android M primeşte primul password manager pe bază de scanare de amprentă: Dashlane</b>După cum ştiţi &icirc;n această săptăm&acirc;nă a fost anunţat oficial Android M, care aduce printre altele şi suport pentru scannere de amprente. Acestea vă permit autentificarea şi plata prin Android Pay, iar acum a apărut şi primul...

După cum ştiţi în această săptămână a fost anunţat oficial Android M, care aduce printre altele şi suport pentru scannere de amprente. Acestea vă permit autentificarea şi plata prin Android Pay, iar acum a apărut şi primul password manager bazat pe această tehnologie.

Dashlane este o aplicaţie ce permite administrarea parolelor, care vor fi ascunse în spatele unei amprente. Veţi avea nevoie doar să puneţi degetul pe mecanismul de scanare şi apoi veţi intra în aplicaţiile securizate cu parola, fără a o mai scrie pe această din urmă. Aplicaţia Dashlane va putea stoca şi date secrete sau importante, pe care vreţi să le ascundeţi de colegii de la muncă sau ochii prea curioşi din transportul în comun.

Interfaţa aplicaţiei e în ton cu Material Design şi are un meniu principal în stânga, dar şi acel "Plus" plutitor, că Google+ şi Calendar. Cu Dashlane activat veţi putea intra Facebook doar cu o atingere a scannerului de amprente, după cum se vede mai jos. Aşteptaţi-vă la o avalanşă de telefoane cu acest tip de autentificare mai ales către finalul anului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×