Slices Review - cel mai bun client de Twitter din 2012 (Video)

1.196 ori
<b>Slices Review - cel mai bun client de Twitter din 2012 (Video)</b>La Mobilissimo.ro suntem mereu în căutare de aplicații pe care să vi le recomandăm și astăzi avem o recomandare călduroasă. E vorba despre Slices, un client Twitter gratuit pentru Android, al cărui video review îl vedeți mai jos. Creație a...

La Mobilissimo.ro suntem mereu în căutare de aplicații pe care să vi le recomandăm și astăzi avem o recomandare călduroasă. E vorba despre Slices, un client Twitter gratuit pentru Android, al cărui video review îl vedeți mai jos. Creație a celor de la One Louder Apps, acest client ocupa doar 3.1 MB și este rapid și intuitiv.

Slices este primul client Twitter care permite utilizatorului să exploreze după categorii, acele Slices pe care le veți organiza voi după domeniile care vă plac. Fie că e vorba de Sporturi, Muzică sau Tehnologie, puteți organiza conturile de Twitter relevante în categorii. Există și funcția Explore, cu care explorați noi zone ale Twitterului și noi conturi, cu 21 de categorii diferite, care vă prezintă conturi de muzicieni, actori, oameni din industria IT, dezvoltatori de jocuri și multe altele.

Slices - Client Twitter Android Slices - Client Twitter Android

Slices are și un stream special pentru evenimente live, astfel că le puteți urmări via live text folosind aplicația. Această funcție e utilă mai ales în timpul evenimentelor sportive. Ce este un "Slice"? Practic e o "felie" din timeline, un mini timeline care definesc în categorii ceea ce voi vreți să citiți. Puteți adăuga la bookmarkuri conturile de Twitter preferate, ceea ce nu am mai văzut la alți clienți de acest gen. în plus, aplicația suporta și postarea pe Facebook direct din ea și are o opțiune numită Zip It, cu care ascundeți tweeturile nedorite fără a da unfollow celor care vă interesează, dar și enervează uneori.

Mai multe detalii în review-ul video de mai jos și aflați că aplicația primește nota 9.5 din 10 de la noi și o puteți descărca de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×