Snapseed Review: editare foto la superlativ, acum sub tutela Google (Video)

1.993 ori
<b>Snapseed Review: editare foto la superlativ, acum sub tutela Google (Video)</b>Dacă tot avem telefonul Acer Cloudmobile în teste și facem poze unor brazi împodobiți de Crăciun, am zis să ne jucăm puțin într-un editor foto interesant. E vorba despre Snapseed, care a fost cumpărat recent de către Google și îl găsiți...

Dacă tot avem telefonul Acer Cloudmobile în teste și facem poze unor brazi împodobiți de Crăciun, am zis să ne jucăm puțin într-un editor foto interesant. E vorba despre Snapseed, care a fost cumpărat recent de către Google și îl găsiți gratuit în Google Play Store. Uitați de Photoshop Touch și orice aplicație de editare foto pe mobil!

Snapseed își face treaba excelent și are o interfață foarte intuitivă și originală. Fiecare dintre opțiunile sale include două modalități de acces la efecte: swipe vertical și swipe orizontal. Prin cel vertical faceți trecerea între opțiuni precum saturare, luminozitate, contrast, adâncime și altele, în vreme ce swipe-ul orizontal reglează coeficienții pentru toate aceste efecte. Veți folosi și gestul pinch to zoom pentru a interacționa cu anumite zone ale fotografiei.

SnapseedSnapseed

Aveți numeroase filtre la dispoziție, rame de tot felul, posibilitea de a umbla la Grain sau luminozitate în zone milimetrice ale fotografiilor și foarte important, nu se pierde deloc din calitate! Interfața e minimalista, aveți și filtre vintage, dramă, alb/negru și posibilitatea de a evidenția culorile și de a scoate anumite nuanțe la lumină. îi dăm aplicației nota 10 din 10 și am o bănuială că Snapseed va face parte din Android pe viitor, fiind deținut de Google... Descărcați aplicația de aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×