BlackBerry 10 OS are o tastatură virtuală care păstrează elemente din tastatura tradițională de pe BlackBerry-uri (Video)

1.317 ori
<b>BlackBerry 10 OS are o tastatură virtuală care păstrează elemente din tastatura tradițională de pe BlackBerry-uri (Video)</b>BlackBerry 10 OS se anunță a fi o surpriză plăcută în 2013, platforma urmând să se lanseze la finalul lunii viitoare. Am văzut deja multe clipuri hands on cu acest sistem de operare, plus un hands on cu telefonul BlackBerry L Series și o galerie...

BlackBerry 10 OS se anunță a fi o surpriză plăcută în 2013, platforma urmând să se lanseze la finalul lunii viitoare. Am văzut deja multe clipuri hands on cu acest sistem de operare, plus un hands on cu telefonul BlackBerry L Series și o galerie detaliată de poze. Astăzi ne vorbește despre tastatura virtuală a lui BB 10 OS Vivek Bhardwaj, unul dintre oficialii RIM.

Vivek este șeful portofoliulul software al companiei canadiene și ne prezintă în acțiune metoda de input de pe viitoarele terminale RIM. Observați că designul acestei tastaturi aduce cu cel al tastaturii fizice de pe precedentele BlackBerry-uri și avem chiar și acele linii de delimitare între rândurile de taste. Sistemul de predicție este foarte precis și tastatura este integrată cât mai aproape de marginile ecranului, "edge to edge" cum afirma oficialul.

Tastatura este inteligentă și personalizabila, "învățând" cuvinte în funcție de vocabularul utilizatorului, pentru sugestii viitoare. Există și o funcție contextuală, care adăugă automat spații între cuvinte, atunci când scrieți foarte rapid. E interesant de văzut cum tastatura trece între limbi ca engleză și spaniola din mers, în vreme ce scrieți.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×