Software-ul BlackBerry va functiona si pe terminalele dotate cu Windows Mobile 6!

998 ori

Research In Motion (RIM) au dezvaluit ieri planurile de a extinde suportul companiei pentru terminalele axate pe folosirea sistemului de operare Windows Mobile prin introducerea unei noi suite de aplicatii. Noile softuri vor permite rularea unor aplicatii...

Research In Motion (RIM) au dezvaluit ieri planurile de a extinde suportul companiei pentru terminalele axate pe folosirea sistemului de operare Windows Mobile prin introducerea unei noi suite de aplicatii.

BlackBerry

Noile softuri vor permite rularea unor aplicatii si servicii BlackBerry pe telefoanele dotate cu Windows Mobile 6. RIM planuieste sa ofere suita de aplicatii in cea de-a doua jumatate a acestui an, iar dupa instalarea acestora, utilizatorii vor putea folosi o aplicatie BlackBerry virtuala, o copie a aceluiasi program utilizat pe terminalele BlackBerry Smartphone. Noul soft va include suport pentru email, calendar, agenda, memo, browser, instant messaging si alte aplicatii create pentru plaftorma BlackBerry.

Terminalele dotate cu suita de aplicatii mentionata anterior se vor putea conecta la serviciile BlackBerry prin BlackBerry Enterprise Server sau BlackBerry Internet Service. De asemenea noile softuri vor utiliza functiile lui Windows Mobile 6, aparand pe ecran sub forma unor iconuri, ca si alte aplicatii de tip third-party. Dupa un click pe un astfel de icon, suita de aplicatii BlackBerry se va incarca si veti vedea familiar interfata a unui smartphone BlackBerry. Transferul inapoi la Windows Mobile se face rapid si usor, prin doar cateva clickuri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×