Angajat Microsoft ataca iPhone-ul

1.026 ori
<b>Angajat Microsoft ataca iPhone-ul</b>Terminalul de la Apple este considerat o platforma "inchisa" care nu este potrivita pentru utilizatorii din domeniul afacerilor. Cel putin astfel declara Chris Sorenson, senior executive la Microsoft, in timpul unei vizite in Australia. Sorenson si-a...

Terminalul de la Apple este considerat o platforma "inchisa" care nu este potrivita pentru utilizatorii din domeniul afacerilor. Cel putin astfel declara Chris Sorenson, senior executive la Microsoft, in timpul unei vizite in Australia.

Sorenson si-a bazat afirmatiile pe faptul ca terminalul iPhone nu este compatibil cu Microsoft Office. "Este un excelent telefon dotat cu functii muzicale, sunt sigur ca va fi fantastic si va avea o interfata interesanta" - astfel incepea pledoaria anti-iPhone a angajatului Microsoft. "Totusi, este un gadget inchis pe care nu poti instala aplicatii si nu exista suport pentru documente Office. Daca esti parte a unei companii si doresti sa folosesti o linie de aplicatii, iPhone nu este viabil. Chiar si folosirea sa ca terminal destinat trimiterii de mesaje va fi o provocare" , a continuat Sorenson.

In ianuarie, Steve Ballmer, CEO la Microsoft a comentat in legatura cu terminalul de la Apple in direct pentru televiziunile din lumea intreaga. El s-a declarat uimit de pretul iPhone-ului, afirmand ca il considera "cel mai scump telefon din lume" la cei 500 de dolari ai sai. A continuat mentionand ca acest terminal nu va avea succes in domeniu si ca lipsa tastaturii va constitui o problema pentru persoanele care vor folosi serviciile de email.

iPhone va include o interfata touchscreen revolutionara, numita de Apple "multi-touch". Nu exista tastatura, ci doar un buton Home. Pentru a avea acces la functiile telefonului, va trebui sa va miscati degetele peste ecran sau sa atingeti butoanele virtuale. Toate acestea, folosing Mac OS X... Terminalul include si un hard de 8GB, o camera de 2 megapixeli si 3 senzor: unul de lumina ambientala, un accelerometru si un senzor de proximitate. Primul va schimba setarile ecranului pentru a economisi energia telefonului, cel de-al doilea va va permite sa schimbati din modul landscape in portret si invers, iar cel de-al treilea inchide displayul cand tineti terrminalul langa ureche.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×