Stay Alight review: un puzzle În stil Angry Birds cu mesaj eco (Video)

1.238 ori
<b>Stay Alight review: un puzzle În stil Angry Birds cu mesaj eco (Video)</b>Stay Alight este un joc gratuit al celor de la Wyse Games, care vine cu un puternic mesaj ecologic și aduce și câteva elemente din gameplay-ul lui Angry Birds. Am testat acest titlu pe tableta ASUS MeMo Pad FHD 10 și ne-am distrat de minune. &nbsp;...

Stay Alight este un joc gratuit al celor de la Wyse Games, care vine cu un puternic mesaj ecologic și aduce și câteva elemente din gameplay-ul lui Angry Birds. Am testat acest titlu pe tableta ASUS MeMo Pad FHD 10 și ne-am distrat de minune.

Rețineți că deși jocul e gratuit la descărcare, doar primele 20 de nivele sunt gratuite, iar pentru următoarele 20 trebuie să plătiți. Ultimele 20 sunt și ele gratuite. Stay Alight este un puzzle bazat pe un omuleț bec care trage cu lumină într-o serie de creaturi verzui, aparent microbi sau alți agenți poluanți.

Stay Alight review​

Aveți un număr limitat de proiectile luminoase și trebuie să reglați cu grijă traiectoria și forța cu care trageți, cam ca la Angry Birds. Un mecanism interesant este cel care permite utilizatorului să trimită lumina către un alt omuleț bec, care vă oferă noi unghiuri de acțiune. Vă veți baza și pe modul în care ricoșează lumina și trebuie să aflați că Stay Alight are o fizică foarte bună.

Aveți și obiecte interactive precum butoane sau alte obstacole în calea luminii și obiecte cu care puteți lovi creaturile verzi. Ne-a plăcut acest joc, dar asemănarea cu Angry Birds și nivelul crescut de dificultate ne duc spre o notă de 8.3 din 10. Descărcați jocul de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×