ING anunță servicii extinse de mobile banking, plăți contactless cu ING Pay

Autor:  | Publicat în:  Financiare 1.644 ori
<b>ING anunță servicii extinse de mobile banking, plăți contactless cu ING Pay</b>ING Bank a anunțat astăzi lansarea ING Pay, o soluție de plată cu ajutorul smartphone-ului, care folosește tehnologia Visa contactless. Astfel plățile se fac mai rapid la POS și sistemul este mai flexibil. &nbsp; Va fi necesară o aplicație...

ING Bank a anunțat astăzi lansarea ING Pay, o soluție de plată cu ajutorul smartphone-ului, care folosește tehnologia Visa contactless. Astfel plățile se fac mai rapid la POS și sistemul este mai flexibil.

Va fi necesară o aplicație nativă disponibilă în Google Play sau App Store și un card microSD încorporat operat de Visa. ING Pay are scopul de a înlocui plățile cash și chiar cardul, tranzacția realizându-se cu ajutorul telefonului în doar câteva secunde. Utilizatorul poate alege să introducă PIN-ul doar la plăti mai mari de 100 de RON pentru a grăbi procesul.

Plățile contactless cu telefonul se pot efectua atât în țară, cât și în străinătate, oriunde vedeți logo-ul Visa PayWave la casa de marcat. Printre modelele de telefoane compatibile cu acest sistem se număra iPhone 4, iPhone 4S, Samsung Galaxy S, Galaxy S Plus, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S4 și Galaxy Note II.

Din câte am ințeles veți putea face deja plați contactless la KFC Romania, deci puteți testa sistemul chiar voi.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×