ING anunță servicii extinse de mobile banking, plăți contactless cu ING Pay

Autor:  | Publicat în:  Financiare 1.667 ori
<b>ING anunță servicii extinse de mobile banking, plăți contactless cu ING Pay</b>ING Bank a anunțat astăzi lansarea ING Pay, o soluție de plată cu ajutorul smartphone-ului, care folosește tehnologia Visa contactless. Astfel plățile se fac mai rapid la POS și sistemul este mai flexibil. &nbsp; Va fi necesară o aplicație...

ING Bank a anunțat astăzi lansarea ING Pay, o soluție de plată cu ajutorul smartphone-ului, care folosește tehnologia Visa contactless. Astfel plățile se fac mai rapid la POS și sistemul este mai flexibil.

Va fi necesară o aplicație nativă disponibilă în Google Play sau App Store și un card microSD încorporat operat de Visa. ING Pay are scopul de a înlocui plățile cash și chiar cardul, tranzacția realizându-se cu ajutorul telefonului în doar câteva secunde. Utilizatorul poate alege să introducă PIN-ul doar la plăti mai mari de 100 de RON pentru a grăbi procesul.

Plățile contactless cu telefonul se pot efectua atât în țară, cât și în străinătate, oriunde vedeți logo-ul Visa PayWave la casa de marcat. Printre modelele de telefoane compatibile cu acest sistem se număra iPhone 4, iPhone 4S, Samsung Galaxy S, Galaxy S Plus, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S4 și Galaxy Note II.

Din câte am ințeles veți putea face deja plați contactless la KFC Romania, deci puteți testa sistemul chiar voi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×