Super jocuri și aplicații iOS oferite gratuit În App Store; Ne apropiem de aniversarea magazinului!

1.285 ori
<b>Super jocuri și aplicații iOS oferite gratuit În App Store; Ne apropiem de aniversarea magazinului!</b>După câteva reduceri oferite în App Store săptămâna trecută cu ocazia Zilei Independenței SUA, iată că avem parte de o nouă rundă de oferte speciale. De această dată tematica este aniversarea de 5 ani a lui App Store, care se apropie. &nbsp;...

După câteva reduceri oferite în App Store săptămâna trecută cu ocazia Zilei Independenței SUA, iată că avem parte de o nouă rundă de oferte speciale. De această dată tematica este aniversarea de 5 ani a lui App Store, care se apropie.

Săptămâna trecută am prins la doar 99 de cenți jocuri de la Warner Bros, cu ocazia zilei de 4 iulie și am putut descărca Man of Steel, Lego Batman sau Bastion pentru mai puțin de un dolar fiecare. în această săptămână avem acces la Infinity Blade II gratuit, Traktor DJ și chiar și hitul Badland, pe care l-am cumpărat la prețul de 3.5 euro cu ceva vreme în urmă.

Alte titluri oferite gratuit sunt Tiny Wings, Sworcery EP și faimosul Where's My Water, un puzzle de la Disney, care implică un crocodil și circuitul apei în țevi și prin nisip. Aniversarea lui App Store este pe 10 iulie și mă aștept și la alte reduceri și oferte speciale în următoarele zile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×