LG Optimus G2 fotografiat din nou, vine cu ecran edge to edge

1.449 ori
<b>LG Optimus G2 fotografiat din nou, vine cu ecran edge to edge</b>Pe LG Optimus G2 îl așteptam drept unul dintre cele mai interesante terminale ale anului, care își va asuma riscuri la capitolul design. Se vorbește despre includerea butoanelor de volum în spate și alte modificări extreme de acest gen, iar...

Pe LG Optimus G2 îl așteptam drept unul dintre cele mai interesante terminale ale anului, care își va asuma riscuri la capitolul design. Se vorbește despre includerea butoanelor de volum în spate și alte modificări extreme de acest gen, iar astăzi vedem două noi imagini cu handsetul.

Din păcate imaginile sunt destul de neclare, dar remarcăm prezența unui ecran care aproape că nu are margini deloc, deci se confirmă display-ul edge to edge de pe G2. Fotografiile au fost publicate pe Seeko, un forum coreean dedicat gadgeturilor și acest smartphone are confirmat ecranul de 5 inch și amplasarea butoanelor de volum în spate.

LG Optimus G2

Cei care au pus mâna pe handset au afirmat că acele butoane sunt greu de folosit, dar poate că acesta e doar un prototip. Motivul pentru care au fost mutate acele butoane a fost pentru a scăpa de marginile ecranului și a reduce grosimea telefonului. LG Optimus G2 ar include și o baterie înlăturabila cu capacitate de 2600 mAh, iar pentru cei nerăbdători, se pare că telefonul va sosi luna viitoare. Se vorbeste si despre un CPU Snapdragon 800 si conectivitate LTE-A, dar aflăm mai multe peste o luna.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×