Surplex, aplicația de licitații ce implică vânzarea și cumpărarea de utilaje second-hand este acum disponibilă pe Android și iOS

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 1.911 ori
<b>Surplex, aplicația de licitații ce implică vânzarea și cumpărarea de utilaje second-hand este acum disponibilă pe Android și iOS</b>Deși &icirc;n mare majoritate a timpului aici pe Mobilissimo, testăm jocuri, astăzi vom arunca o privire asupra unei aplicații destinate comerțului online de utilaje second-hand. Este vorba despre Surplex, aplicație dezvoltată de firma cu aceeași...

Deși în mare majoritate a timpului aici pe Mobilissimo, testăm jocuri, astăzi vom arunca o privire asupra unei aplicații destinate comerțului online de utilaje second-hand. Este vorba despre Surplex, aplicație dezvoltată de firma cu aceeași nume ce se ocupă cu vânzarea și cumpărarea de utilaje second-hand, scule, și unelte încă din 1999.

Aplicația în cauză este disponibilă atât pe iOS, cât și pe Android, iar întregul concept din spatele acesteia este acela de a ne permite cumpărarea și vânzarea de produse destinate domeniului industrial. Uneori, se întâmplă ca cei de la Surplex să scoată la licitație și echipamente IT (telefoane, monitoare, laptop-uri), dar principalele produse vizate sunt utilajele industriale. Cumpărătorii pot utiliza aplicația sau site-ul în mod desktop pentru participarea la licitații de utilaje second hand la Surplex.

În cazul utilajelor, societatea comercială Surplex va face examinări și evaluări a acestora înainte de punerea la licitație. Aflăm că Surplex dispune de o amplă gamă de utilaje și scule de înaltă calitate ce provin de la producători de prestigiu din domeniu.

Revenind la aplicație, putem vedea încă din capturile de ecran de mai sus faptul că interfața acesteia este una foarte simplă și ușor de utilizat, oferindu-ne acces direct la cele mai noi licitații postate. În partea de sus se remarcă prezența unui buton de căutare, dar și cel de refresh pentru afișarea noilor licitații.

Avem parte de 3 categorii principale în partea de sus, și anume - Licitații, Produsele mele, respectiv Setări. După cum vă așteptați în cadrul secțiunii My Items ne vor fi afișate produsele noastre pe care dorim să le vindem, în timp ce la Setări vom avea meniul de înregistrare în aplicație.

Odată ce vom da click pe un produs, putem desigur licita pentru acesta sau pune pe lista de produse favorite pentru a-l cumpăra ulterior. Trebuie să precizăm faptul că acest tip de aplicații sunt destul de rare în sectorul utilajelor industriale, Surplex oferind celor interesați o platformă simplistă și ușor de utilizat de oricine.

Spre deosebire de alte aplicații, Surplex se diferențiază în primul rând prin respect, această companie aflându-se pe piață încă din 1999, an în care a fost fondată în orașul German Düsseldorf. Dacă sunteți interesați de achiziția unor eventual utilaje industriale, puteți descărca și voi aplicația de aici pentru iOS/Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×