Apple pregătește fuziunea dintre Mac OS X și iOS

1.152 ori
<b>Apple pregătește fuziunea dintre Mac OS X și iOS</b>Aceasta este concluzia la care se ajunge după ce citiți despre noua versiune a Mac OS X denumită și Mountain Lion. Va sosi din vara lui 2012 și nu se cunoaște prețul, dar se estimează că va fi în jurul a 30 de dolari. &nbsp; Veți regăsi multe...

Aceasta este concluzia la care se ajunge după ce citiți despre noua versiune a Mac OS X denumită și Mountain Lion. Va sosi din vara lui 2012 și nu se cunoaște prețul, dar se estimează că va fi în jurul a 30 de dolari.

Veți regăsi multe dintre aplicațiile cunoscute pe iPad și iPhone. Este clar că Apple are în gând să ducă într-un punct convergent cele două platforme. Ceva similar încearcă și Microsoft cu al său Windows 8. Google nu stă deloc bine pe parta de desktop pc și al său Chromium OS este în fazele incipiente de dezvoltare. Se vând portabile denumite ChromeBook, dar la noi în țară sunt prea scumpe și serviciile de cloud ale Google nu sunt definitivate, să vină Google Drive.

Să revenim la Mac OS Mountain Lion ce va integra Messages ce va permite trimiterea unui SMS către un device cu iOS complet gratuit, Notes, Reminders, Game Center, notificări în stilul celor de pe iOS, AirPlay. Sincronizarea cu iCloud va fi bine pusă la punct. Vei putea trimite mesaje pe twitter și direct din browserul Safari.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×