TeamViewer 12 Beta aduce suport multi-platformă; vom putea crea conexiuni între smartphone-uri și tablete

992 ori
<b>TeamViewer 12 Beta aduce suport multi-platformă; vom putea crea conexiuni între smartphone-uri și tablete</b>Cel mai recent update adus de către aplicația TeamViewer ne oferă în prim-plan suportul multi-platformă mobilă. Asta înseamnă că vom putea crea o conexiune între două smartphone-uri cu scopul de a controla și afișa datele, respectiv conținutul de pe

Una dintre cele mai populare soluții de control a computerului de la distanță este cu siguranță TeamViewer, software ce astăzi ajunge la versiunea 12 Beta. Avem câteva noutăți foarte interesante, în prim-plan aflându-se suportul multi-platformă mobil ce ne permite să realizăm astfel de conexiuni remotre între două smartphone-uri sau tablete.

De exemplu, vom putea controla tableta pe care am uitat-o acasă prin simpla accesare a programului de pe smartphone-ul din buzunar și astfel transfera fișierele de care avem nevoie sau obține informațiile necesare stocate pe tabletă. Un lucru important de știu este acela că feature-ul de față este disponibil indiferent de platforma OS pe care o utilizăm pe produsele noastre (iOS, Android, Windows 10 Mobile).

Avem opțiuni precum screen-sharing, schimb de informații și sesiuni codificate pe 256 bit. De asemenea, în noua versiune este inclusă și funcția ce ne permite controlul unui smartphone Windows 10 Mobile de pe PC, dar și cea care ne lasă să controlăm un smartphone W10 Mobile folosind un dispozitiv mobil ce rulează aceeași platformă software. Puteți descărca noua versiune TeamViewer pentru Android de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×