Cel mai subțire telefon din lume e bun și de ciocan; Iată cum Oppo Finder bate cuie! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Oppo 5.770 ori
<b>Cel mai subțire telefon din lume e bun și de ciocan; Iată cum Oppo Finder bate cuie! (Video)</b>în vreme ce unii dau prin mixer iPhone-uri, alții folosesc cel mai subțire smartphone din lume pe post de ciocan pentru bătut cuie. Este vorba despre modelul Oppo Finder, un telefon din China care deocamdată deține titlul de cel mai subțire...

în vreme ce unii dau prin mixer iPhone-uri, alții folosesc cel mai subțire smartphone din lume pe post de ciocan pentru bătut cuie. Este vorba despre modelul Oppo Finder, un telefon din China care deocamdată deține titlul de cel mai subțire smartphone din lume.

Cu o grosime de doar 6.65 mm, acest terminal este acum regele categoriei grosime, după ce telefoane ca Xperia Arc, Motorola Droid RAZR, Fujitsu Arrows și Huawei Ascend P1 S au ocupat această poziție. și nici măcar Oppo Finder nu va rămâne prea mult în această postura, de vreme ce se zvonește că există un terminal numit ZTE Athena, care e și mai subțire. în fine, revenind la Oppo, telefonul a fost supus testului de rezistență bătând acel cui, după cum se vede și în clipul de mai jos.

Există percepția ca un telefon subțire este și fragil și predispus la ciobire, zgârieturi și probleme cu rezistența. Iată că nu e cazul de așa ceva la acest model chinez. Aflați și că Oppo Finder e deja disponibil în China la prețul de 393 de dolari și vine cu un display Super AMOLED Plus de 4.3 inch, un procesor dual core și 1 GB RAM. Alte dotări includ 16 GB memorie internă, o cameră de 8 megapixeli și Android 4.0 ICS.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×