O baterie de 4000 mAh este așteptată pe Galaxy Note 9; Avem și un soi de confirmare

1.077 ori
<b>O baterie de 4000 mAh este așteptată pe Galaxy Note 9; Avem și un soi de confirmare</b>Se tot vorbește în ultima vreme despre bateria ce va fi integrată la bordul phablet-ului Samsung Galaxy Note 9, o unitate ce va marca o creștere serioasă raportată la cea oferită în momentul de față pe Note 8. Dacă inițial se specula pe seama

În ultimele două săptămâni se vorbește mult și despre baterie pe care Samsung o va aduce la bordul viitorului său phablet numit Galaxy Note 9. Am aflat deja că debutul terminalului va avea loc pe 2 sau 9 august, iar acum încă o dată dăm peste o veste ce ține de capacitatea bateriei. Informațiile sosesc din partea leaker-ului @UniverseIce de pe Twitter, utilizator care a început să fie din ce în ce mai activ.

Galaxy Note 8 vs Note 9

El afirmă că este 100% sigur de faptul că Note 9 va opta pentru o baterie cu o capacitate de 4000 mAh, asta în situația în care anterior se vehicula o baterie de 3850 mAh. Am văzut și câteva schițe ale telefonului care ne lămureau cum va fi așezată bateria la interior și de ce scanner-ul de amprente nu este situat mai jos în spate pentru un nivel de accesibilitate mai mare. 

Galaxy Note 9

Un soi de confirmare vine și din partea celor de la Phone Arena care au pus mâna pe informații referitoare la dimensiunile phablet-ului, acesta urmând a fi cu 0.3 mm mai gros decât Galaxy Note 8 și cu 1.5 mm mai lat decât predecesorul. Înălțimea scade cu 0.2 mm și aparent diagonala de 6.3 inch va fi păstrată pe Note 9.

Incarcator wireless

Vedeți mai sus o randare realizată pe baza acestor informații și totodată avem parte și de o certificare marca FCC pentru un nou încărcător wireless, unul ce oferă o putere mai mare de încărcare față de cea a modelului anterior. În vreme ce varianta EP-N5100 introdusă odată cu Galaxy S9 oferea un input de 9V și 1.67A, acum varianta proaspăt certificată EP-N6100 oferă input de 12V și 2.1A.

Această creștere a puterii de încărcare poate fi considerată și drept o confirmare a faptului că noul phablet va avea într-adevăr o baterie mai mare. Upgrade-ul de la unitatea de 3300 mAh de pe Note 8 va fi considerabil și cu siguranță fanii seriei îl vor aprecia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×