Android Q Beta 5 este aici şi ne arată că nu putem folosi navigare prin gesturi dacă avem launchere third party

1.241 ori
<b>Android Q Beta 5 este aici şi ne arată că nu putem folosi navigare prin gesturi dacă avem launchere third party</b>Încă o versiune beta de Android Q este aici, de această dată Beta 5 şi aduce o noutate legată de navigare. Se pare că utilizatorii care optează pentru launchere third party nu vor mai putea folosi navigarea prin gesturi specifică Android

Încă o versiune beta de Android Q este aici, de această dată Beta 5 şi aduce o noutate legată de navigare. Se pare că utilizatorii care optează pentru launchere third party nu vor mai putea folosi navigarea prin gesturi specifică Android. Google aducea navigarea prin gesturi pe Android-ul cel stock odată cu Android 9.0 Pie. Acolo e vorba despre o navigare cu două butoane, cel back contextual şi cel "pilulă/Home" pe care făceam swipe în două moduri.

Android Q Beta 5

Odată cu Android Q beta 2 au fost realizate modificări la acest sistem, pentru a face gesturile mai intuitive şi mai fluide. Cu Android Q ajuns la Beta 5, aflăm că Google e hotărâtă să modifice comportamentul gesturilor pentru navigare. Există şi scăpări ce indică faptul că Assistant va primi un gest dedicat şi animaţii noi, iar butonul Back a primit grade de sensibilitate. Ce trebuie să reţineţi totuşi e că un launcher third party pus pe Android Q îţi taie navigarea prin gesturi.

Se pare că a fost încercată integrarea lor încă din Android Q Beta 3, dar au fost multe buguri imposibil de rezolvat. Odată ce utilizatorul pune launcherul third party, revine la navigarea cu 3 butoane. Şi ca o menţiune secundară de final, Android Q nu are doar Dark Mode, ci şi o animaţie de boot mai întunecată pentru a nu fi orbitor ecranul dacă porneşti telefonul pe întuneric. O vedeţi mai sus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×