Xiaomi Poco Launcher 2.0 debutează cu un design actualizat și alte noutăți la pachet

1.326 ori
<b>Xiaomi Poco Launcher 2.0 debutează cu un design actualizat și alte noutăți la pachet</b>După cum probabil vă amintiți, la debut smartphone-ul Xiaomi Pocophone F1 a sosit și un un UI propriu numit Poco Launcher care se diferenția prin câteva aspecte față de MIUI-ul pe care îl știm cu toții. Datorită feedback-ului

După cum probabil vă amintiți, la debut smartphone-ul Xiaomi Pocophone F1 a sosit și un un UI propriu numit Poco Launcher care se diferenția prin câteva aspecte față de MIUI-ul pe care îl știm cu toții. Datorită feedback-ului pozitiv primit din partea utilizatorilor s-a ajuns chiar la publicarea acestui launcher în Google Play, iar acum descoperim că este momentul pentru o actualizare a sa.

Aflăm că Poco Launcher 2.0 este disponibil de acum spre descărcare și că principalele sale update-uri se remarcă la capitolul design acolo unde putem avea acum un background semi-transparent în meniul de aplicații. Acest nivel de transparență poate fi customizat după bunul plac și mai sunt și alte elemente de descoperit în actualizare.

În cadrul acestui launcher se pot crea și grupuri speciale de aplicații precum Entertainment să spunem, iar customizarea este cuvântul de ordine aici. Se speculează pe seama faptului că Poco Launcher 2.0 ar putea servi și pe post de indiciu cu privire la sosirea lui Pocophone F2, telefon ce ar putea fi un rebranding de Redmi K20 Pro. 

Un clip de prezentare aveți pe Twitter, iar launcher-ul poate fi descărcat de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×