VLC pentru Windows Phone nu primește certificarea pentru a intra În Windows Phone Store, dar primește o prezentare detaliată (Video)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 622 ori
<b>VLC pentru Windows Phone nu primește certificarea pentru a intra În Windows Phone Store, dar primește o prezentare detaliată (Video)</b>Se pare ca faimosul player VLC nu ar fi primit certificarea pentru a intra în Windows Phone Store, după ce era deja o soluție apreciată pe Android. între timp creatorul acestei aplicații a postat și un clip în care putem vedea cum arată playerul...

Se pare ca faimosul player VLC nu ar fi primit certificarea pentru a intra în Windows Phone Store, după ce era deja o soluție apreciată pe Android. între timp creatorul acestei aplicații a postat și un clip în care putem vedea cum arată playerul pe platformă mobilă Microsoft.

Interfața e organizată în taburi și afișează și copertele albumelor muzicale, având și o secțiune Music dedicată. Există și un tab special pentru cardul SD și din câte văd, efectele și tranzițiile playerului sunt păstrate la un nivel minim. Fiecare artist din zona Music are și o descriere asociată, iar ca întreg OS-ul Windows Phone, interfața e bazată pe scrolling vertical și swipe lateral pentru deplasare între meniuri.

Interfața de playback video e minimalista și accesul la subtitrări se face ușor și rapid, dar nu par a fi prea multe opțiuni aici. Echipa din spatele lui VLC Player for Windows Phone lucrează de ceva vreme la implementarea playerului pe terminalele cu OS Microsoft, dar au apărut tot soiul de probleme. Certificarea unei aplicații în Windows Phone Store e dificilă pentru că odată cu fiecare respingere a softului trebuie că dezvoltatorii să rezolve din buguri sau să excludă funcții și apoi să înscrie din nou aplicația pentru aprobare.

Pana la final de an ar trebui totuși să avem un VLC funcțional pe această platformă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×