LG G Flex 2 ar putea sosi la CES 2015, În luna ianuarie

Autor:  | Publicat în:  LG 839 ori
<b>LG G Flex 2 ar putea sosi la CES 2015, În luna ianuarie</b>în curând se împlinește un an de când a fost testat telefonul LG G Flex la Mobilissimo.ro, deci ar fi cazul să vedem deja un succesor al faimosului terminal flexibil. încă din această vară știam că se lucrează la un LG G Flex 2, dar dovezile...

în curând se împlinește un an de când a fost testat telefonul LG G Flex la Mobilissimo.ro, deci ar fi cazul să vedem deja un succesor al faimosului terminal flexibil. încă din această vară știam că se lucrează la un LG G Flex 2, dar dovezile cu privire la existența handsetului au lipsit până acum. Se pare totuși că mai avem de așteptat doar o lună până la sosirea sa.

Noul G Flex ar urma să debuteze la CES 2015, în ianuarie, conform unor noi zvonuri. în prealabil erau speculații că îl vom vedea pe nou venit în acest an, dacă toate componentele flexibile erau gata la timp. Vă reamintesc că LG G Flex nu are doar ecranul flexibil, ci și bateria și carcasa. Primul model avea un display 720p, deci ne așteptam ca succesorul să facă trecerea la Full HD.

CES 2015 debutează pe 6 ianuarie și va include numeroase terminale mobile noi și interesante, plus posibilitatea de a le vedea în acțiune în experiențe hands on. Ar fi cazul să vedem și un LG G3 Pro, dacă mă întrebați pe mine și eventual și o nouă generație de tablete G Pad sau o tabletă high end de la LG.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×