Yahoo Together este o reinventare a lui Messenger ce pune accentul pe discuțiile în grup

1.154 ori
<b>Yahoo Together este o reinventare a lui Messenger ce pune accentul pe discuțiile în grup</b>Pe neașteptate cei de la Yahoo au anunțat în ultimele ore lansarea lui Yahoo Together, o aplicație ce poate fi considerată drept o reinventare a lui Messenger care pune focusul pe discuțiile în grup. Astfel, grupurile de prieten pot interacționa

Fix când ne așteptam mai puțin iată că cei de la Yahoo vin cu un nou produs software pe piață, asta după ce în vară se anunța casarea definitivă a serviciului Yahoo Messenger. Acum debutează Yahoo Together, soluție care la prima vedere pare a fi un soi de reinventare a fostei aplicații de mesagerie, cu mici modificări la mijloc după cum veți descoperi din rândurile de mai jos.

Yahoo Together

Noua aplicație propusă de către Yahoo este destinată grupurilor de prieteni, echipelor de lucru sau familiilor care vor să converseze într-un mod mai simplu și rapid. Ni se promit aici funcții precum grupuri secrete pentru a plănui zile de naștere de exemplu, dar și opțiuni ca memento pentru a reaminti întregului grup de prieteni un anumit lucru.

De asemenea, Yahoo Together ne oferă conversații extrem de bine organizate și la fel ca mai toate soluțiile de mesagerie și aceasta permite interacțiunea prin diverite emoji-uri, ba chiar și reacții personalizate. Aplicația este acum oficială și poate fi descărcată pe iOS și Android!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×