Camera lui Pixel 3 va oferi suport pentru funcția Google Lens în timp real

777 ori
<b>Camera lui Pixel 3 va oferi suport pentru funcția Google Lens în timp real</b>Cu puțin timp rămas până la debutul smartphone-urilor Pixel 3 și Pixel 3 XL, iată că avem ocazia să mai aflăm vești noi despre capabilitățile acestor dispozitive. Astăzi camera este punctul de interes, capitol unde vom găsi câteva funcții foarte

Pe zi ce trece aflăm noi detalii despre duo-ul de telefoane Pixel 3 și Pixel 3 XL, terminale ce au programat un debut pentru data de 9 octombrie, o zi în care am putea vedea prezentat și un dock de încărcare asociat. Astăzi descoperim că odată cu aceste noi telefoane și aplicația Camera va evolua, acest software urmând a oferi suport în timp real pentru funcția Google Lens.

Google Lens

Aceasta din urmă ne permite realizarea unor diferite acțiuni cu ajutorul camerei foto, un exemplu fiind acela de a afla informații despre un anumit obiect fotografiat - totul fiind realizat cu ajutorul AI-ului de la bord. Totuși, odată cu smartphone-urile Pixel 3 vom putea folosi Google Lens direct din aplicația de cameră foto, fără a mai fi nevoie să deschidem o aplicație extra pentru a traduce textul sau primi informații despre un obiectiv din apropiere.

Vedeți în animația gif de mai sus cum Google Lens va fi capabil să detecteze o adresă de e-mail în timp real și să deschidă automat aplicația Gmail pentru redactarea unui mesaj. Aparent, în cadrul acestei animații vedem aplicația Pixel Tips pe care Google o va include pe noile telefoane, un titlu prin care utilizatorii de Pixel 3 vor învăța cum să profite de noile funcții ale telefonului.

Așteptăm cu mare interes lansarea telefoanelor de pe 9 octombrie! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×