YouTube Music este actualizat cu playlist-uri globale şi locale, concurează cu Apple Music prin funcţiile noi

1.293 ori
<b>YouTube Music este actualizat cu playlist-uri globale şi locale, concurează cu Apple Music prin funcţiile noi</b>Dacă aţi citit cuvântul "YouTube" în vreun titlu de ştire în ultimele 48 de ore, a fost cu siguranţă pe bază de hatereală. YouTube Rewind 2018 este cel mai displăcut clip din istorie, cu peste 10 milioane de dislike-uri, versus 2 milioane

Dacă aţi citit cuvântul "YouTube" în vreun titlu de ştire în ultimele 48 de ore, a fost cu siguranţă pe bază de hatereală. YouTube Rewind 2018 este cel mai displăcut clip din istorie, cu peste 10 milioane de dislike-uri, versus 2 milioane de like-uri. Dar nu despre asta e vorba aici, ci despre YouTube Music, care tocmai a primit o actualizare.

Găzduieşte acum playlist-uri locale şi globale, bazate pe topuri. YouTube Music primea un soi de (re)lansare cu 6 luni în urmă şi se poziționa ca rival pentru Apple Music şi Spotify. Varianta sa Premium sosea pe 22 mai, cu abonamente de 9.99 dolari pe lună. Serviciile erau disponibile sub formă de aplicaţie pe mobil sau direct din web browser pe desktop.

YouTube Music

YouTube Music are şi o variantă cu reclame şi oferă recomandări de melodii în funcţie de locul în care va aflati. Dacă sunteţi la un bar va oferi alte recomandări faţă de momentul când sunteţi la muncă sau la aeroport. Google a mai promis şi că va actualiza YouTube Music la fiecare 2 săptămâni cu ceva nou. În linii mari se vrea a fi marele înlocuitor pentru Google Play Music pe termen lung.

Serviciul este disponibil în 29 de ţări şi toate primesc funcţia YouTube Charts, care aduce organizarea în playlist-uri locale şi globale. Cei care au YouTube Music instalat pot fi la curent cu cele mai trendy melodii şi clipuri. La nivel local primiţi un Top 20 Trending Chart, sub formă de playlist. Acesta se va actualiza în timp real.

YouTube Music face o separare a topurilor globale şi regionale, existând două playlist-uri, deci extra content pentru utilizator. Încă nu ştim câte zeci de milioane de melodii oferă acest serviciu. Ştiu că Apple Music oferea 45 de milioane la un moment dat. Puteți descărca aplicați de mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×