YouTube Music primeşte o interfaţă nouă, full screen şi funcţie Queue

Autor:  | Publicat în:  YouTube  Aplicatii 1.350 ori
<b>YouTube Music primeşte o interfaţă nouă, full screen şi funcţie Queue</b>Descoperim astăzi faptul că aplicația YouTube Music tocmai ce a primit o interfață nouă ce include de această dată și un mod full screen. Printre alte modificări aduse de către acest release mai avem pe listă și funcția Queue ce permite

YouTube Music, aplicaţie de streaming audio disponibilă pe iOS şi Android a primit o actualizare în ultimele 24 de ore. Aceasta a fost lansată doar în anumite ţări şi unii utilizatori au confirmat sosirea sa, care aduce la pachet o interfaţă nouă şi funcţie Queue.

Vă reamintesc că Google se pregăteşte să îl caseze pe Play Music în favoarea lui YouTube Remix, care îl va înghiţi pe YouTube Music, de aici şi nevoia de update. Ce primim pe noua versiune? O interfaţă fullscreen şi o funcţie Queue, care aminteşte de cea din Play Music. Vă permite să faceţi o listă cu melodii şi să le schimbaţi ordinea după pofta inimii.

YouTube Music

Noul player este mult mai minimalist, spaţiul de pe ecran nu mai este aşa irosit ca înainte şi încap mai multe itemuri pe verticală. Album Art-ul este scos mai mult în evidenţă şi e mai mare (ca la Apple Music, dar acolo pozele sunt exagerat de mari). Şi în landscape avem un player full screen, cu butoane aranjate diferit decât până acum. Pagina Home a lui YouTube Music păstrează cele 3 taburi: Home, Trending şi Library, plus un feel scrollabil cu recomandări de videoclipuri.

Butoanele de play, forward şi back sunt acum mai mari, ca şi cele de Like şi Dislike. Din ce ştiu YouTube Music nu e activ şi la noi în ţară, deci mai avem de aşteptat.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×