Chromebook-urile primesc suport pentru aplicaţii Android split screen în mod tabletă (Video)

806 ori
<b>Chromebook-urile primesc suport pentru aplicaţii Android split screen în mod tabletă (Video)</b>Ideea de a rula totul în full screen pe un device portabil nu este tocmai comod așa că pe tabletele Android și iOS au apărut modurile split-screen care permit această funcție. Se pare că în viitorul apropiat vom vedea așa ceva și în cazul

A început tot mai des să apară perspectiva unei tablete REALE Chrome OS, nu doar a unui laptop sau convertibil. Un astfel de model Acer apărea ieri, iar acum avem şi o evoluţie la nivel de experienţă de utilizare. Avem parte de split screen pentru aplicaţiile Android în mod tabletă.

Funcţionalitatea a fost descoperită în Dev Channel-ul lui Chrome OS şi ar trebui să ajungă pe detaşabile şi tablete în perioada următoare. Să rulezi totul în full screen pe un device portabil nu e chiar comod, deci split screen e o idee bună. Aveţi mai jos un demo al funcţionalităţii, cu tot cu redimensionarea ferestrelor la pachet. Deocamdată soluţia se află în faza de dezvoltare şi nu ştim când va sosi varianta sa finală.

Se mai pregăteşte şi înlăturarea conceptului de "paused state apps" (aplicaţiile Android intră într-un fel de stază atunci când nu sunt în prim plan, dar această funcţie va dispărea din Chrome OS). Chrome OS şi Android sunt tot mai aproape de unificare, ceea ce iar ne duce cu gândul la proiecte ca Fuchsia sau Andromeda. Având în vedere că pe viitor Chromebook-urile primesc şi procesoare ARM, unificarea celor două segmente de produs e tot mai aproape.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×