YouTube Music şi YouTube Premium au debutat în România; Iată cât costă abonamentul lunar

1.708 ori
<b>YouTube Music şi YouTube Premium au debutat în România; Iată cât costă abonamentul lunar</b>În ultimele 24 de ore România s-a îmbogăţit cu noi servicii de streaming, prin debutul local al lui YouTube Music şi YouTube Premium. Aceste servicii le permit utilizatorilor să asculte muzică fără reclame şi cu ecranul telefonului

În ultimele 24 de ore România s-a îmbogăţit cu noi servicii de streaming, prin debutul local al lui YouTube Music şi YouTube Premium. Aceste servicii le permit utilizatorilor să asculte muzică fără reclame şi cu ecranul telefonului închis, sau în vreme ce folosim alte aplicaţii.

YouTube Music

YouTube Music este un serviciu de streaming muzical ce a a debutat în octombrie 2015 fiind similar lui Spotify sau Deezer, având şi o aplicaţie dedicată. Veţi putea accesa toată muzica de pe YouTube şi să ascultaţi melodiile în fundal, în vreme ce folosiţi alte aplicaţii pe telefon. Puteţi crea un playlist personalizat sau să îl păstraţi pe cel generat de YouTube după căutările voastre. În 2018 sosea o versiune cu un player de desktop web based şi un UI nou pentru aplicaţia de mobil. Google şi-a pus la treabă şi AI-ul pentru a căuta piese după versuri şi descrieri. YouTube Music costă 26 de lei pe lună.

YouTube Music

YouTube Premium include sub umbrela sa YouTube Music, dar şi producţiile YouTube Originals, filme de lung metraj, seriale, documentare şi chiar concerte. Vă puteţi loga pe acelaşi cont cu până la 10 terminale diferite, dar nu puteți folosi acelaşi cont simultan pe mai multe device-uri, spre deosebire de Netflix. Acest debut în România a venit la pachet cu sosirea serviciilor în Bulgaria, Cipru, Cehia, Ungaria, Macedonia şi Polonia.

YouTube Music

S-a ajuns până la 50 de naţiuni cu acces la aceste servicii. Un alt avantaj YouTube Premium este posibilitatea de playback offline pentru conţinuturi pe terminale mobile. Mulţi creatori de conţinut oferă conţinut exclusiv prin această platformă. Iniţial se numea Music Key în 2014, apoi YouTube Red, iar acum YouTube Premium. Acesta costă 22 de lei pe lună și vă puteți abona aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×