LG V30 este prezentat în noi randări create pe baza schemelor CAD din fabrică; apare și într-un clip video!

1.489 ori
<b>LG V30 este prezentat în noi randări create pe baza schemelor CAD din fabrică; apare și într-un clip video!</b>În această toamnă așteptăm debutul comercial a 3 noi phablet-uri, acestea fiind iPhone 7s Plus, Samsung Galaxy Note 8 și nu în ultimul rând LG V30. Acesta din urmă primește astăzi o serie de randări detaliate create pe baza schemelor CAD din fabrică

Phablet-ul LG V30 a avut parte de câteva leak-uri în ultima lună, dar pe măsură ce ne apropiem de lansarea programată aparent pentru data de 31 august și aceste materiale cresc în număr. Grație unui parteneriat dintre @OnLeaks și site-ul Mysmartprice.com vedem astăzi o serie de randări detaliate bazate pe schemele CAD din fabrică ale lui LG V30, imagini ce dezvăluie un design foarte interesant.

LG V30

Dacă privit din spate acesta se aseamănă cu LG G6 la nivel de look, partea frontală ne prezintă un design mai apropiat de cel al lui Galaxy S8 cu muchii și mai subțiri și panou din sticlă 2.5D ușor curbat pe margini. Camera duală are parte de o actualizare ca setup și de această dată se pare că bliț-ul dual-tone va fi plasat separat chiar lângă fereastra ce găzduiește cei doi senzori foto.

Aflăm că telefonul ar măsura aproximativ 6 inch în diagonală și că primim în cazul de față port USB Type-C, jack audio 3.5 mm și un difuzor plasat în partea de jos. Spatele este realizat din sticlă și ar putea facilita astfel tehnologia de încărcare wireless, iar ca dimensiuni acesta va măsura 151.4 x 75.2 x 7.4 mm în grosime. 

Datele ecuației mai includ și faptul că acest phablet ar urma să fie disponibil în variante cu 32, 64 și 128 GB de stocare, procesorul ales fiind Snapdragon 835. Nu ar fi exclus ca și de această dată noul model LG să fie primul smartphone care să vină la pachet cu noua versiune Android, așa cum s-a întâmplat și anul trecut cu LG V20 ce sosea cu Android Nougat în premieră. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×