Noua aplicație Mobilissimo iese din faza beta! Este disponibilă acum spre descărcare din Google Play!

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 2.257 ori
<b>Noua aplicație Mobilissimo iese din faza beta! Este disponibilă acum spre descărcare din Google Play!</b>Avem de făcut o veste importantă astăzi, aceea că aplicația Mobilissimo iese din faza Beta, versiunea finală disponibilă publicului larg fiind acum listată pe magazinul de aplicații Google Play. Software-ul este compatibil cu smartphone-urile

Această zi de 11 iulie marchează pe lângă numeroasele lansări din lumea smartphone și ieșirea aplicației Mobilissimo din faza beta, software-ul fiind acum disponibil în varianta finală spre descărcare pentru publicul larg ce apreciază conținutul postat de noi în fiecare zi.

Mobilissimo

O găsiți gratuit în magazinul de aplicații Google Play și toate mulțumirile merg către Andrei Pascale, tânărul dezvoltator al acestui software despre care v-am vorbit anterior într-un articol dedicat și care mai are pe lista de realizări și o aplicație proprie tare utilă numit InfoLoc.

Mobilissimo

Noua aplicație Mobilissimo este destinată platformei Android și aduce un design modern însoțit de o interfață extrem de rapidă ce este structurată exact ca site-ul în categorii (Știri, Telefoane, Tablete, Ceasuri Inteligente, Recenzii). Există aici și o funcție de notificări pentru cele mai noi subiecte postate, dar și un buton pentru a marca știrile drept citite. 

O altă secțiune pe care o veți aprecia este și cea Favorite unde puteți salva știrile care v-au atras atenția în mod special. De asemenea, aplicația Mobilissimo include și un tool de căutare foarte rapidă, dar și un buton de share pentru fiecare știre în parte. Mărimea sa este de doar 1.1 Mb și o puteți descărca de aici!

Așteptăm feedback de la voi atât în secțiunea de comentarii de mai jos, cât și în pagina aplicației!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×